LET OP: De informatie op deze website is mogelijk verouderd. Onze nieuwe website is te vinden op unie-abc.nl

Gerdien Karssen

Gerdien Karssen (1976) is communicatiemedewerker en lid van Baptistengemeente Lelystad. Van 2009 tot en met 2011 werkte zij al eens bij de Unie, maar door de grote afstand tussen haar woonplaats in Noord-Holland en het toenmalige kantoor in Barneveld zag ze zich genoodzaakt daarmee te stoppen. Vanwege de verhuizing van de Unie naar Amsterdam kon zij de communicatiefunctie echter in 2014 weer met enthousiasme opgepakt. Zo verzorgt zij onder meer teksten voor de website, twitter en facebook, de digitale nieuwsbrief en kopij voor de gemeentebladen. Ook maakt zij onderdeel uit van de redactie van Baptisten.nu.

Naast haar werk voor de Unie heeft zij een eigen bedrijf, Karssen Communicatie. Daarmee voert ze communicatieopdrachten uit voor met name opdrachtgevers in de zorgsector en goededoelenorganisaties.

Ik ben ervan overtuigd dat de Unie-organisatie veel te bieden heeft aan de aangesloten gemeenten: zowel voor de onderlinge verbondenheid van geloofsgenoten als in praktische ondersteuning. Ik zie het als mijn taak en uitdaging om dat steeds opnieuw onder de aandacht van de gemeenten te brengen. Je kunt immers nog zulke waardevolle dingen doen - als niemand daarvan weet, komen ze niet tot hun recht.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
LinkedIn
www.karssencommunicatie.nl

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024