LET OP: De informatie op deze website is mogelijk verouderd. Onze nieuwe website is te vinden op unie-abc.nl

Volgen

Als unieke geloofsgemeenschappen zijn we met elkaar verbonden door het volgen van Jezus in onze gemeenschappen en in onze lokale omgeving. In Volgen staat het boek Handelingen centraal, waar christenen mensen van 'de Weg' worden genoemd. Wat betekent het om in je dagelijks leven, samen met andere gelovigen op weg te zijn achter Jezus aan?

Kringboekje

Voor kringen is het boekje 'Volgen' met een opzet en materialen voor 6 avonden beschikbaar. Daarnaast is extra materiaal aanwezig wat ook in de loop van het seizoen op de website wordt geplaatst. Graag ontvangen we ideeën van gemeenten over bv een startzondag, leesrooster, verwerkingsvormen in diensten ed. om ook andere gemeenten te inspireren.

  • De pdf van het boekje is hiernaast gratis te bestellen. Wil je een papieren exemplaar dan is het boekje 5 euro per exemplaar plus verzendkosten. Bij meer dan 25 boekjes bieden we korting, dus neem dan even contact met ons op.
  • Een inkijkexemplaar kun je hier inzien
  • Voor informatie over kinder- en jongerenwerk rond het jaarthema kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspiratie en extra's

 

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024