LET OP: De informatie op deze website is mogelijk verouderd. Onze nieuwe website is te vinden op unie-abc.nl

Ronald van den Oever

Ronald van den Oever

Ronald is Coördinator Jeugd van de Unie/ABC waarin hij gemeenten adviseert bij vragen over de betrokkenheid van jeugd bij de kerk en met jeugdwerkers contact heeft via intervisie of via het netwerk Innov8 van Missie Nederland. Hij heeft als jeugdwerker ervaring met jeugdwerk binnen en buiten de gemeente. Daarnaast heeft hij een hart voor de rand van de kerk en was hij programmamaker bij de EO, gespreksleider van zingevingsgroepen en betrokken bij missionair project De Lunch in Ede. Hij is lid van Baptistengemeente ‘Op Doortocht’ in Ede.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loslaten en creativiteit ontdekken

Loslaten en creativiteit ontdekken

Toen ik aan deze blog begon, zat ik met gemengde gevoelens. Enerzijds voelde ik de urgentie van deze tijd, waarin we in een situatie terecht zijn gekomen waardoor we als kerk ons kunnen uitstrekken naar God en nieuwe mogelijkheden mogen ontdekken voor ons leven en onze gemeente. Maar anderzijds voelde ik ook de grote impact die de coronatijd heeft op mijn leven en op de levens om mij heen. Iets daarvan lazen we al in de bijdrage van Oeds, Daniël, Erik, David en Jan Martijn.

Mijn naam en ik

Mijn naam en ik

Deze maand hadden we met onze (missionaire) wijkkerk De Lunch een bijeenkomst rondom het thema ‘Mijn naam en ik’. Het was de eerste in een reeks over identiteit, waarmee we nadenken over wie we zijn en willen ontdekken hoe God naar ons kijkt.

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024