Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Leidersconferentie ABC- en Uniegemeenten

In maart organiseert de Alliantie van Baptistengemeenten (ABC) een leidersconferentie. Ook de voorgangers en leiders van Unie-gemeenten zijn hiervoor uitgenodigd.

Het thema van de driedaagse conferentie is: ‘Kansen voor het Koninkrijk’. Tijdens deze conferentie wordt gezamenlijk naar antwoorden gezocht op de vragen ‘in welke tijd leven wij’ en ‘hoe kan de kerk de Missie van God vertalen naar onze huidige context’? Daarnaast is er voldoende ruimte voor relatie, ontspanning en gebed. 

Sprekers Evert Jan Ouweneel en Henk Stoorvogel hebben inmiddels toegezegd om de deelnemers mee te nemen in het thema 'kansen voor het koninkrijk'. Onder leiding van Arjan Zantingh wordt op dinsdagavond het Avondmaal gevierd, voor elkaar gebeden en worden de deelnemers opnieuw aangevuurd voor hun bediening. Op woensdagmorgen komt Gea Gort spreken over de visie voor de stad.

Praktische gegevens op een rijtje:

* Wanneer: Van 20 tot 22 maart 2017
* Voor wie: De leidersconferentie is voor voorgangers/werkers, leidinggevenden (oudsten en andere leiders) en hun partner van de Unie- en ABC-gemeenten
* Waar: Hotel de Zeegser Duinen in Zeegse, Drenthe
* Kosten: De kosten bedragen 125 euro per persoon voor de eerste 50 deelnemers van de Unie- en voor de eerste 50 deelnemers van de ABC-gemeenten. Daarna 160 euro per persoon.

De eventuele partners van de leiders worden expliciet uitgenodigd omdat deze conferenties ook een investering in huwelijken zijn. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adressen

Baptist House
4e etage
Postjesweg 175
1062 JN Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2015 04

Twitter

Als @BaptistenNL wensen wij de broeders en zusters van @ABC_Gemeenten vandaag een vruchtbare en gezegende ledenverg… twitter.com/i/web/status/8…

6 dagen geleden

Cookie Control